Zupa krem z pomidorów z bazylią
Skład: woda, 22,1% pomidory, marchew, pietruszka korzeń, ziemniaki, seler korzeń, sól, cukier 0,36%, koncentrat pomidorowy, czosnek, 0,25% bazylia, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, pieprz czarny.
Buraki z soczewicą: woda, 43,3% burak ćwikłowy, 3,4% soczewica czerwona, marchew, cebula, cukier, por, pietruszka korzeń, sól, olej rzepakowy, pieprz czarny, zagęszczony sok z limonki.
Marchew z soczewicą: woda, 30,7% marchew, 6,9% soczewica czerwona, cebula, por, sól, czosnek, cukier, olej rzepakowy.
Krem z dyni: woda, 30,8% dynia, marchew, ziemniaki, cebula, olej rzepakowy, sól, cukier, czosnek, kurkuma.
Brak komentarzy
Prześlij komentarz