Deser wegański na bazie miazgi kokosowej
Z brzoskwinią: woda, wsad brzoskwiniowy (brzoskwinia 8%, cukier, sok brzoskwiniowy z koncentratu 2%, skrobia modyfikowana, aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwniki: kurkumina, ekstrakt papryki), miazga kokosowa w proszku 12,7%, skrobia i skrobia modyfikowana, cukier, aromat naturalny, kultury bakterii.
Z wiśnią: woda, wsad wiśniowy (wiśnia 8%, cukier, sok wiśniowy z koncentratu 1%, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca: pektyny, koncentrat soku z buraka ćwikłowego, koncentrat z marchwi, aronii i winogron, aromat), miazga kokosowa w proszku 12,7%, skrobia i skrobia modyfikowana, cukier, aromat naturalny, kultury bakterii.
Opis: deser 2 warstwowy - z jogurtem i dżemem :)
Brak komentarzy
Prześlij komentarz