Jogurty sojowe, Valsoia


• 4-7 zł/250g (2 kubeczki po 125g)
Auchan, Tesco, Leclerc, Selgros, eko-sklepy

[Aktualizacja postu: 16.05.2018 - dodano smaki Valsoia Vitality /Tesco Extra, 24.06.2018 - dodano smak kokos]

Pomarańcza-imbir-guarana: woda, cukier, ziarno soi 8,7%, pomarańcze 6,3%, sok pomarańczowy 2,6%, dekstroza, skrobia modyfikowana, fruktoza, fosforan wapnia,  substancje zagęszczające: pektyny, karagen, aromaty naturalne, sól morska, imbir 0,6%, aromaty, ekstrakt z guarany 0,003%, witaminy: B2 (ryboflawina), B12, D2, żywe kultury bakterii.

Mango-papaja-mak: woda, cukier, ziarno soi 8,7%, mango 6,6%, papaja 1,8%, dekstroza, skrobia modyfikowana, fruktoza, mak 0,3%,  fosforan wapnia,  substancje zagęszczające: pektyny, karagen, aromaty naturalne, sól morska, koncentrat z dyni i marchwi, witaminy: B2 (ryboflawina), B12, D2, żywe kultury bakterii.






Yosoi wiśnia
Skład: woda, cukier, ziarno soi 8,7%, wiśnie 7,7%, dekstroza, skrobia modyfikowana, fruktoza, regulator kwasowości: fosforan wapnia,  substancje zagęszczające: pektyna, karagen, sól morska, koncentrat soku z czarnej marchwi, witaminy: B2 (ryboflawina), B12, D2, żywe kultury bakterii.

Yosoi truskawka
Skład:  woda, truskawki 11%, cukier, ziarna soi 8,7%, dekstroza, skrobia modyfikowana, fruktoza, regulator kwasowości: fosforan wapnia, substancje zagęszczające: pektyna i karagen, aromaty, witaminy: B2 (ryboflawina), B12, D2, żywe kultury bakterii.

Yosoi brzoskwinia + marakuja
Skład: woda, cukier, ziarno soi 8,7%, brzoskwinie 7,9%, dekstroza, maracuja 0,9%, skrobia modyfikowana, fruktoza, regulator kwasowości: fosforan wapnia, substancje zagęszczające: pektyna, karagen, sól morska, witaminy: B2 (ryboflawina), B12, D2, żywe kultury bakterii.
Może zawierać: brak informacji.



W ofercie jest jeszcze: 
naturalny i jeżynowy



Opis: Gładkie, z kawałkami owoców są bardzo dobre - dla mnie, jedne z lepszych jogurtów sojowych.

• Valsoia, www.valsoia.it

Brak komentarzy

Prześlij komentarz