• 9,99 zł / 150 g (6-8 szt)
• Auchan• Rinatura Bio
MASA NA KOTLECIKI ZE SZPINAKIEM BIO: pełnoziarniste płatki pszenne, płatki owsiane, suszone ziemniaki, pełnoziarnista mąka pszenna, suszona cebula, suszony szpinak 3%, przyprawy (czosnek, lubczyk, papryka, pieprz, kurkuma), sól kuchenna.
Instrukcja gotowania: Do 190 ml wody dodać zawartość opakowania i pozostawić na 10 minut. zagnieść dobrze ciasto i uformować w dłoniach 6-8 kotlecików. Smażyć na rozgrzanej oliwie z oliwek do uzyskania brązowego koloru.
MASA NA FALAFEL: mąka z ciecierzycy 30%, grubomielony orkisz, mąka orkiszowa, cebula w proszku, sól kuchenna, kolendra w proszku, curry w proszku, pietruszka, chilli w proszku.
Instrukcja gotowania: do 150 ml wody dodać zawartość opakowania i wymieszać. pozostawić na 10 minut. Zagnieść dobrze ciasto i uformować 6-8 kotlecików. Smażyć na rozgrzanej oliwie z oliwek do uzyskania złocisto-brązowego koloru kotletów.
Może zawierać: brak info.
Brak komentarzy
Prześlij komentarz