• Piotr i Paweł
Uwaga: "stabilizator: tristearynian sorbitolu - E492" może zawierać olej palmowy!
Skład: 95% czekolada (miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, stabilizator: tristearynian sorbitolu (E492 - [roślinny]); emulgatory: lecytyny (z soi), polirycynooleinian poliglicerolu (E476), 3% słupki migdałów, 2% wiśnie liofilizowane. Masa kakaowa minimim 60%.
Może zawierać: orzechy: laskowe, włoskie, ziemne, pistacje, oraz mleko i łubin
Recenzja: Smaczna czekolada deserowa w eleganckim opakowaniu.
Inne wegańskie smaki:
Czekolada gorzka z orzechami laskowymi i kawałkami pomarańczy (Austria)
94% czekolada (miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgatory: lecytyny z (z soi), polirycynooleinian poliglicerolu [E476]), 3% orzechy laskowe, 3% kawałki pomarańczy (pomarańcze, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, syrop glukozowo-fruktozowy, syrop glukozowy, błonnik z pszenicy, cukier, skrobia ryżowa, tłuszcz roślinny palmowy, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; naturalny aromat pomarańczowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy" barwnik: kurkumina). Masa kakaowa minimum 70%.
Czekolada deserowa z solą morską (Portugal)
98% czekolada (miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, stabilizator: tristearynian sorbitolu (E492 - [roślinny]), emulgatory: lecytyny (z soi), polirycynooleinian poliglicerolu [E476]), 2% sól morska. Masa kakaowa min. 60%
Brak komentarzy
Prześlij komentarz