• ok.2,39zł/110-140g
• sklepy osiedlowe
Uwaga: etykieta "bez cukru" nie dotyczy wszystkich produktów, etykieta "bezglutenowe" dotyczy tylko pieczywa ryżowego.
Skład: mąka pszenna (46,32%), mąka pszenna graham (23,16%), mąka żytnia, grys kukurydziany, błonnik pszenny, olej rzepakowy, maltodekstryna, dekstroza, cukier, sól, suchy zakwas żytni (mąka żytnia, bakterie fermentacji, woda).
Chrupkie pieczywo kukurydziano - ryżowe
Skład: grys kukurydziany (89,4%), mąka ryżowa (10,1%), olej rzepakowy, sól.
Chrupkie pieczywo ryżowe - bezglutenowe
Skład: ryż, olej rzepakowy, sól.
Skład: mąka żytnia (86,34%), mąka pszenna, olej rzepakowy, błonnik pszenny, cukier, sól, suchy zakwas żytni (mąka żytnia, bakterie fermentacji, woda).
Mogą zawierać: orzechy arachidowe.
• P.U.H. Rymut
Brak komentarzy
Prześlij komentarz