• 4,84 zł / 100 g
• Vege Koszyk, sklepy eko
Cheddar: woda, olej kokosowy (24%), skrobia modyfikowana, sól morska, wegańskie aromaty, cukier kokosowy, kolor: naturalny beta karoten i ekstrakt z papryki, konserwant: kwas sorbowy.
Gouda: woda, olej kokosowy (24%), skrobia modyfikowana, sól morska, wegańskie aromaty, kolor: naturalny beta karoten, konserwant: kwas sorbowy.
Feta: woda, olej kokosowy (24%), skrobia modyfikowana, sól morska, wegańskie aromaty (zawiera seler), kolor: Titanium Dioxide, konserwant: kwas sorbowy.
Mozzarella: woda, olej kokosowy (24%), skrobia modyfikowana, sól morska, wegańskie aromaty, kolor: naturalny beta karoten, konserwant: kwas sorbowy.
Wędzona gouda: woda, olej kokosowy (24%), skrobia modyfikowana, sól morska, wegańskie aromaty, aromat dymu, kolor: naturalny beta karoten, konserwant: kwas sorbowy.
Pizza: woda, olej kokosowy (24%), skrobia modyfikowana, sól morska, wegańskie aromaty, naturalny aromat słodkej papryki, kolor: naturalny beta-karoten i ekstrakt z papryki, konserwant: kwas sorbowy.
Recenzja: Próbowałam jedynie Goudy, Pizzy oraz Mozzarelli i ten ostatni według mnie smakował najlepiej (szczególnie w tostach). Niestety, tak jak w przypadku większości wegańskich serów, tutaj też był problem z rozdzieleniem poszczególnych plastrów.
Brak komentarzy
Prześlij komentarz