• Lidl (tydzień grecki)
Skład: ciasto filo (mąka pszenna, sól, skrobia kukurydziana, substancja konserwująca: sorbinian potasu), oleje roślinne (olej palmowy, olej z nasion palmy olejowej) w zmiennych proporcjach, 17% siekane orzechy włoskie, bułka tarta (mąka pszenna, mąka pszenna pełnoziarnista, mąka żytnia pełnoziarnista, drożdże płynne, tłuszcze roślinne (olej palmowy, olej z nasion palmy olejowej) w zmiennych proporcjach, cukier, sól, glukoza, gluten pszenny, mąka ze słodu pszennego, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, sól), 0,4% cynamon, goździki, 35% syrop cukrowy (woda, cukier, glukoza, aromaty, kwas: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu).
Może zawierać: inne orzechy, jaja.
Brak komentarzy
Prześlij komentarz