Pasta hummus z ciecierzycy i sezamu z natką pietruszki.
Skład: 67% ciecierzyca gotowana (ciecierzyca, woda), woda, 12% rafinowany olej rzepakowy, 6,8% pasta sezamowa tahini (ziarna sezamu, olej sezamowy), 0,9% czosnek, sól, 0,2% natka pietruszki, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Opinia: Niska cena i skład bez zbędnych E. Mógłby być bardziej doprawiony, ale i tak polecam.
Pasta kanapkowa paprykowo - marchewkowa
Skład: 29,6% papryka czerwona, 24,6% marchew , cebula, rafinowany olej rzepakowy, błonnik bambusowy, skrobia ziemniaczana, błonnik grochowy, sól, cukier, ocet spirytusowy, pomidor suszony, przyprawy (zawierają gorczycę).
Pasta kanapkowa z zielonego groszku z cukinią i ogórkiem konserwowym
Skład: groszek zielony 35%, cukinia 17,6%, woda, cebula, ogórek konserwowy, 9% (ogórek, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy (w tym gorczyca)), rafinowany olej rzepakowy, błonnik grochowy, błonnik bambusowy, sól, cukier, koper, przyprawy, preparaty aromatyczne, glukoza.
Mogą zawierać: mleko, gluten pszenny, soję, jaja, gorczycę, seler.
• My Best Veggie
Brak komentarzy
Prześlij komentarz