Sorbet Truskawkowy
(truskawki 47%, woda, cukier, glukoza, syrop glukozowy, zagęszczony sok cytrynowy, stabilizatory (guma guar, karagen))
Sorbet Malinowy
(maliny 47%, woda, cukier, glukoza, sok cytrynowy z zagęszczonego soku, syrop glukozowy, stabilizatory (guma guar, karagen))
Sorbet Gruszkowy
(woda, cukier, gruszka 15%, syrop glukozowy, syrop glukozowo-fruktozowy, stabilizatory (mączka
chleba świętojańskiego, guma guar, guma ksantanowa, karagen), skrobia modyfikowana, kwas (kwas cytrynowy, kompleksy miedziowe chlorofili i chlorofilin))
Sorbet Mango-Marakuja
(woda, cukier, sok marakuja z zagęszczonego soku 16%, przecier z mango 16%, syrop glukozowy, fruktoza, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych) [roślinny], stabilizatory (mączka chleba świętojańskiego, guma guar))
Sorbet Czarna Porzeczka
(woda, czarne porzeczki 37%, cukier, syrop glukozowy, stabilizatory (guma guar, karagen), glukoza)
Brak komentarzy
Prześlij komentarz