Ser wegański, Green Vie


• 4,84 zł / 100 g
• Vege Koszyk, sklepy eko





Cheddar: woda, olej kokosowy (24%), skrobia modyfikowana, sól morska, wegańskie aromaty, cukier kokosowy, kolor: naturalny beta karoten i ekstrakt z papryki, konserwant: kwas sorbowy.


Gouda: woda, olej kokosowy (24%), skrobia modyfikowana, sól morska, wegańskie aromaty, kolor: naturalny beta karoten, konserwant: kwas sorbowy.

Feta: woda, olej kokosowy (24%), skrobia modyfikowana, sól morska, wegańskie aromaty (zawiera seler), kolor: Titanium Dioxide, konserwant: kwas sorbowy.

Mozzarella: woda, olej kokosowy (24%), skrobia modyfikowana, sól morska, wegańskie aromaty, kolor: naturalny beta karoten, konserwant: kwas sorbowy.

Wędzona gouda: woda, olej kokosowy (24%), skrobia modyfikowana, sól morska, wegańskie aromaty, aromat dymu, kolor: naturalny beta karoten, konserwant: kwas sorbowy.

Pizza: woda, olej kokosowy (24%), skrobia modyfikowana, sól morska, wegańskie aromaty, naturalny aromat słodkej papryki, kolor: naturalny beta-karoten i ekstrakt z papryki, konserwant: kwas sorbowy.

Recenzja: Próbowałam jedynie Goudy, Pizzy oraz Mozzarelli i ten ostatni według mnie smakował najlepiej (szczególnie w tostach). Niestety, tak jak w przypadku większości wegańskich serów, tutaj też był problem z rozdzieleniem poszczególnych plastrów. 

Źródło zdjęcia
• Green Vie

Brak komentarzy

Prześlij komentarz